• Copenhagen Soloists er et solistisk vokal og instrumental ensemble som specialiserer sig i barok musik. Ensemblet blev stiftet i 2006 af Jonathan Ofir, og består af førende sangsolister og instrumentalister på barok instrumenter, under ledelse af Ofir.
  Sangerne optræder med soli såvel som korpartier.

  Anna har sunget med CoSo siden 2014.

 • Sammen med Jakob Bangsø (guitar) og Mikael Søndergaard Christensen (lut) har Anna i 2016 startet barokensemblet "New Danish Consort" 

  De tre unge, succesfulde musikere,  har en fælles passion for tidlig musik. Sammen spiller de musik for stemme og taster, omtænkt for nærværende besætning, hvor især kombinationen af to instrumenter, der stammer fra hver sin tidsepoke, skaber en ny lyd med mange musikalske muligheder.
  Hold øje med siden for fremtidige koncerter med ensemblet!

 • Siden debutkoncerten i 2006 har Det Jyske Vokalensemble givet koncerter med tidlig vokalmusik i hele Danmark - alt fra a capella renæssancemusik i landsbykirker til barokopera i Musikhuset Aarhus. Den musikalske ledelse ivaretages af cembalist Lars Colding Wolf, og ensemblet har fast samarbejde med Ensemble Zimmermann.

  Besøg Det Jyske Vokalensembles hjemmeside

 • Med base i DR Koncerthuset er DR Koncertkoret et af Danmarks førende professionelle kor med i alt 74 sangere. Koret har sunget med de fleste danske orkestre og har turneret i hele Europa og også besøgt USA. Repertoiret udgøres af klassisk-romantisk koncertrepertoire for kor og orkester, foruden ny kompositionsmusik - bl.a. er Per Nørgaards symfoni nr. 3. skrevet for koret.

  Besøg DR Koncertkorets hjemmeside

 • Annas helt specielle hjertebarn, kulturskolen AkadeMidt, har hjemme i det midtjyske. Stiftet af Annas mor Inger Wierød i 2011 og med mottoet "All music is folk music" er det AkadeMidts mål at nå ud til den brede befolkning med musikken og kulturen. Miderne er utraditionelle og har bl.a. inkluderet en operaopsætning i Thyregod Badeland. 

  Besøg AkadeMidts hjemmeside

 • Vokalensemblet "hjemme fra Århus" med speciale i vokalmusikken fra renæssancen. Ensemblet tæller op til 6 medlemmer og har givet koncerter i hele landet. Debut-CDen "Gìa sospirai d'amore! Pomponio Nenna: L'ottavo libro di madrigali" udkommer sensommeren 2015.

  Besøg Per Passiones hjemmeside